nyheder 1

Antitrombotisk virkning af Agkistrodon acutus gift

Anvendelse af syv antitrombotiske midler
Der er to slags proteiner med antitrombotisk effekt i slangegift, den ene er i stand til at Enzymet forbundet med fibrinolytisk enzym kaldes fibrinolytisk enzym (plasmin,FLE)。 Ud over at nedbryde fibrin og fibrinogen, ingen aktivering af plasminogen i menneskekroppen, nej hydrolyse af andre koagulationsfaktorer Og blodplademembran, med tydelig antitrombotisk effekt.Den anden er ved at undertrykke Protrombin-præparatet aktiveres for at forsinke koagulationsprocessen og har ingen enzymaktivitet.
Denne slags enzym blev først produceret af Atoda et al. Og diskutere antikoaguleringsmekanismen af ​​det antikoagulerende protein, Det er bekræftet, at virkningen af ​​koagulationsfaktor IX eller koagulationsfaktor X på calciumion Dannelse af 1:1 kompleks for at forlænge koagulationstiden;Senere har Lu et al.fra Agkistrodon acutus i det sydlige Anhui En antikoagulerende faktor ACFI blev isoleret fra slangegift.Liu Qing Liang et al.fandt, at ACFI indeholder calciumion.Det blev også bekræftet, at dets antikoagulerende aktivitet og rumlige struktur var relateret til calciumioner. Senere adskilte Xu Xiaolong og andre giften fra Agkistrodon acutus fra Agkistrodon acutus ved en forbedret separationsmetode. En anden antikoagulerende faktor ACFI I. mekanisme implementering undersøgelse viste, at det ligner AC FI og tilhører den anden kategori.Zhai Ning et al.isolerede en antikoagulerende faktor fra giften fra Agkistrodon acutus, og dens fysiske og kemiske egenskaber blev undersøgt, og det viste sig, at den ikke havde nogen fibrinolytisk aktivitet og ingen phospholipase A 2 aktivitet og blødende aktivitet.Qian Xiaojiang og andre adskilte giften fra Agkistrodon acutus fra Hunan. Den fibrinolytiske aktive komponent blev isoleret og bekræftet ved trombolytisk test in vitro. Det har tydelig trombolytisk effekt.Lei Danqing blev adskilt ved tre kromatografimetoder, og plasmins aktivitet er stærkt forbedret.Fordi plasminkomponenten indeholder. Den blødende komponent er svær at adskille, og dens kliniske anvendelsesværdi er ikke indlysende.Li Zhaoyan et al Gennem bestræbelser på at opnå fibrinolytisk enzym uden blødende komponenter Teknisk support ydes af.Zhou Xianli [18] beviste gennem eksperimenter, at Thrombin-lignende enzym og plasmin fra Agkistrodon halys-gift har en tydelig trombolytisk effekt, men den direkte virkning af plasmin er stærkere end den af ​​thrombin-lignende enzym. Derfor er thrombin-lignende enzym et langsomt trombolytisk middel, som gør rekanaliseringen af ​​blodkar gradvist, Forbedrer tolerancen af ​​blodkarrene i det iskæmiske område, og overlever den vaskulære ruptur forårsaget af blodperfusion Spaltning har en god effekt på det tidlige stadie af trombose, og begge bruges sammen, Det kan reducere doseringen og opnå antikoagulerende og trombolytiske virkninger.Anvendelse af syv antitrombotiske midler Der er to slags proteiner med antitrombotisk virkning i slangegift, man er i stand til at Enzymet forbundet med fibrinolytisk enzym kaldes fibrinolytisk enzym (plasmin,FLE)。 Ud over nedbrydende fibrin og fibrinogen, Ingen aktivering af plasminogen i menneskekroppen, ingen hydrolyse af andre koagulationsfaktorer og blodplademembran, med tydelig antitrombotisk effekt.Den anden er ved at undertrykke Protrombin-præparatet aktiveres for at forsinke koagulationsprocessen og har ingen enzymaktivitet.

Denne slags enzym blev først produceret af Atoda et al. Og diskutere antikoaguleringsmekanismen af ​​det antikoagulerende protein, Det er bekræftet, at virkningen af ​​koagulationsfaktor IX eller koagulationsfaktor X på calciumion Dannelse af 1:1 kompleks for at forlænge koagulationstiden;Senere har Lu et al.fra Agkistrodon acutus i det sydlige Anhui En antikoagulerende faktor ACFI blev isoleret fra slangegift.Liu Qing Liang et al.fandt, at ACF indeholder calciumion. Det blev også bekræftet, at dets antikoagulerende aktivitet og rumlige struktur var relateret til calciumioner.Senere adskilte Xu Xiaolong og andre giften fra Agkistrodon acutus fra Agkistrodon acutus ved en forbedret separationsmetode. En anden antikoagulerende faktor ACFI I Undersøgelsen af ​​mekanismeimplementering viste, at den ligner AC FI og tilhører den anden kategori.Zhai Ning et al.isolerede en ny antikoagulerende faktor fra giften fra Agkistrodon acutus, og dens fysiske og kemiske egenskaber blev undersøgt, og det viste sig, at den ikke havde nogen fibrinolytisk aktivitet og ingen phospholipase A 2 aktivitet og blødende aktivitet.Qian Xiaojiang og andre adskilte giften fra Agkistrodon acutus fra Hunan. Den fibrinolytiske aktive komponent blev isoleret og bekræftet ved trombolytisk test in vitro. Det har tydelig trombolytisk effekt.Lei Danqing blev adskilt ved tre kromatografimetoder, og plasmins aktivitet er stærkt forbedret.Fordi plasminkomponenten indeholder. Den blødende komponent er svær at adskille, og dens kliniske anvendelsesværdi er ikke indlysende.Li Zhaoyan et al Gennem bestræbelser på at opnå fibrinolytisk enzym uden blødende komponenter Teknisk support ydes af.Zhou Xianli [18] beviste gennem eksperimenter, at Thrombin-lignende enzym og plasmin fra Agkistrodon halys-gift har en tydelig trombolytisk effekt, men den direkte virkning af plasmin er stærkere end den af ​​thrombin-lignende enzym. Derfor er thrombin-lignende enzym et langsomt trombolytisk middel, som gør rekanaliseringen af ​​blodkar gradvist, Forbedrer tolerancen af ​​blodkarrene i det iskæmiske område, og overlever den vaskulære ruptur forårsaget af blodperfusion. Spaltning har en god effekt på det tidlige stadie af trombose, og begge bruges sammen
Det kan reducere doseringen og opnå antikoagulerende og trombolytiske virkninger.


Indlægstid: 19. oktober 2022